افتتاح باشگاه سیمرغ در آرامگاه فردوسی | محفلی برای شاعران و نویسندگان نوجوان تصویری از ریشه‌های نور در اقیانوس ژرف عرفان | نگاهی به نمایشگاه نقاشی و حجم در نگارخانه آسمان مشهد ادای دین هنرمندان مشهدی به شهید جمهور | درباره یک هم آفرینی هنری به مناسبت اولین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی نصرالله مدقالچی در آستانه جراحی | آماده‌سازی برای دوبله فصل جدید «آن‌شرلی» فعالیت «تلویزیون اینترنتی همشهری» بدون مجوز! همکاری مهران احمدی، امین حیایی، هادی کاظمی و مهران مدیری در فیلم سینمایی زالو شیوا ارسطویی، نویسنده و شاعر، به خانه ابدی بدرقه شد «شاهنامه»، کتاب راهنمای حکومت داری | درباره کتاب «استقبال از شاهنامه در سده‌های میانه به سانِ آینه پادشاهان» برگزاری یازدهمین دوره کنگره شعر «از توس تا نیشابور» در مشهد + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ کارگردان فیلم پدرخوانده، یک هتل سینمایی راه انداخت درباره فیلم «انفجار در قطار گلوله‌ای»، اکشن نفس‌گیر ژاپنی که نتفلیکس را تکان داد «شب‌های برره» محبوب‌ترین سریال ایرانی در سایت جهانی فروش تئاتر‌های روی صحنه مشهد از ۲۹ میلیارد ریال عبور کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرار از پله‌های اضطراری فقر | نگاهی به تئاتر «زهرماری» که این شب ها در تماشاخانه مایان روی صحنه است قصه های بزرگ برای بچه‌های کوچک | چند پیشنهاد خرید شاهنامه برای کودک و نوجوان
سرخط خبرها

سینما‌هایی که فیلم‌های جشنواره مقاومت را اکران می‌کنند

  • کد خبر: ۱۵۳۴۳۶
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۳
سینما‌هایی که فیلم‌های جشنواره مقاومت را اکران می‌کنند
هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت برنامه اکران‌های خود در تهران و سراسر کشور را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ همزمان با افتتاحیه هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، اکران آثار سینمایی، مستند و پویانمایی در سینما‌های سراسر کشور (۳۵۴ نقطه از ۳۱ استان) با همکاری حوزه هنری، موسسه راوی نو، خانه اکران مردمی بسیج و عماریار از ۱۲ تا ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ در حال برگزاری است.

اکران‌ها در ۳ نوبت صبح، بعد از ظهر و شب انجام می‌شوند که در قالب مجموعه برنامه‌هایی شامل اکران آثار کوتاه داستانی، مستند، انیمیشن و فیلم سینمایی به صورت چرخشی در سینما‌های منتخب جشنواره اکران و میزبان مخاطبان خود خواهند بود.

به این ترتیب، هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در نوبت صبح از ساعت ۱۰ الی ۱۲ با اکران انیمیشن، ویژه رده سنی نوجوانان و جوانان و در نوبت بعد از ظهر از ساعت ۱۷ الی ۱۹ با اکران فیلم مستند و در نوبت شب از ساعت ۲۰ الی ۲۲ با اکران فیلم‌های سینمایی منتخب شامل «موقعیت مهدی»، «شماره ۱۰»، «اتاقک گلی»، «گل‌های باوارده»، «سرهنگ ثریا»، «غریب» و «ضد» میزبان عموم هنردوستان و هنرمندان در سراسر کشور است.

فیلم‌های انتخاب شده برای اکران در جشنواره، آثاری هستند که بیشتر مورد توجه فیلمسازان جوان و دانشجویان است.

هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در تهران با سینما شاهد و پردیس سینمایی آزادی از آثار و مخاطبان خود میزبانی می‌کند.

سینما شاهد در این جشنواره با ۲ سالن سبلان و شیدا و ظرفیتی حدود ۴۵۰ نفر و سینما آزادی در سالن شهر قصه با ظرفیتی حدود ۱۶۷ نفر میزبان علاقه‌مندان و مخاطبان جشنواره از ۱۲ الی ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۱ است.

برگزاری کارگاه‌های آموزشی جشنواره فیلم مقاومت در خلیج فارس

جشنواره مقاومت هم‌زمان با اکران آثار این رویداد در سینما‌های سراسر کشور، برنامه‌های متنوع آموزشی خود را در بخش‌های مختلف با حضور سینماگران پیشکسوت حوزه مقاومت آغاز کرد.

به این ترتیب در بخش نسل روایت دو کارگاه برگزار شد که شامل کلاس‌های «تدوین روی کاغذ» با حضور سعید محسن یوسفی و «فیلم تک نفره» با تدریس سیدمهدی میرغیاثی بود.

همچنین در بخش کارگاه‌های عمومی دو نشست «زن و سینمای مقاومت» با ارائه نکات آموزشی انسیه شاه‌حسینی و «جهان سرمایه‌داری و سینمای مقاومت» با تدریس محمدرضا اسلاملو برگزار شد.

در این کارگاه‌ها استادان مدعو ضمن ارائه نکات آموزشی خود بر اساس سرفصل‌های تعیین شده به مباحثه و گفتگو با فیلمسازان حاضر در این کارگاه‌ها پرداختند.

هفدهمین جشنواره فیلم مقاومت به دبیری جلال غفاری قدیر تا ۱۷ اسفند در سواحل نیلگون خلیج فارس در حال برگزاری است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->